Fiskeri / Sejlsport / Seværdigheder / Sommer Seværdigheder / Vandaktiviteter / Windsurfing

Sommer Seværdigheder i Rotorua

Rotorua er en af ​​de mest populære turistmål i New Zealand. Hvis du tænker på at bruge din næste sommerferie i Rotorua, vil du helt sikkert ikke være kort af ting at gøre. Alt du behøver er en anstændig bil, og du er fri til at udforske hele regionen! Læs videre for at finde ud af om de mange attraktioner Rotorua har at tilbyde.

Udforsk de naturlige vidundere

Spredt over hele Rotorua og de omkringliggende områder er mange naturligt forekommende mudder og varme kilder. Eller hvis du ønsker at se gejsere, farverige landskaber, kratersøer, kiselterrasser og lejligheder, kan du tage en kort køretur fra Rotorua lufthavn for at se en af ​​de mange nærliggende geotermiske parker.

Mens i Rotorua, så sørg for at prøve en af ​​de mange varme kilder som Hells Gate Wai Ora og Wai-O-Tapu Geotermisk Wonderland som tilbyder mudder hudterapi og spa med varme kilder.

Nyd vandaktiviteter

Rotorua mange søer er ideelle til mange forskellige vandaktiviteter, herunder fiskeri, sejlads, sejlsport ( https://www.unibet.dk/betting) , windsurfing, svømning, ørred fiskeri og kajaksejlads. Bare sørg for at have pålidelig transport som en udlejningsbil, så du ikke går glip af noget!

Prøv ekstremsport og adventure aktiviteter

I Rotorua kan du tage en ekstrem jet sejlsport forlystelser, tage rafting, gå skydiving med virksomheder Nzone eller Viator. Udforsk de nærliggende Waitomo Caves, ride, eller deltage i mange andre ekstreme udendørs aktiviteter og arrangementer. Med så mange udendørs aktiviteter til rådighed, er der ikke noget bedre sted i New Zealand for at tilbringe din sommerferie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *